Tarvis läheb:
½ kg sibulaid
3 küüslauguküünt
2 sl võid
1 ½ sl nisujahu
1 l liha- või köögiviljapuljongit
1-2 dl kuiva valget veini
2 sl värsket tüümiani
1 tl soola
½ tl musta pipart
Peale:
4 viilu röstsaia
2 dl riivjuustu
Koori ja viiluta sibul ja küüslauk.
Kuumuta potis või ja prae selles sibulat umbes 20 minutit, kuni sibul on pehme ja pisut pruun.
Lisa nisujahu ja valge vein ning sega hästi läbi.
Kalla peale kuum lihapuljong ja keeda umbes 30 minutit.
Maitsesta hakitud tüümiani, soola ja pipraga.
Jaga supp ahjukindlatesse portsjonikaussidesse.
Rösti või prae saiaviilud. Tõsta need supi peale, kõige peale puista riivjuustu.
Gratineeri ahjus 225 kraadi juures umbes 15 minutit, kuni juust on sulanud ja kuldpruuniks muutunud.