Grillitud suvikõrvits mozzarella juustuga

Pille Petersoo
Nami-nami

Vahva suvine suupiste, mille valmistamiseks on parimad saledad rullkõrvitsad. 

saledamat rullkõrvitsat

pintseldamiseks õli

väikeseid mozzarella-pallikesi

kirsstomateid

värsket basiilikut

soola ja musta pipart

 

Lõika suvikõrvits u 1 cm paksusteks viiludeks. Laota kergelt õlitatud ahjuplaadile, piserda pealt õliga ja riputa peale veidi soola. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 10 minutit.

Pööra suvikõrvitsaviilud spaatli abil ringi. Aseta igale suvikõrvitsaviilule pool mozzarella-kirssi ning selle peale kirsstomativiil. Küpseta veel 5 minutit, kuni juust on sulanud.

Serveerimisel jahvata veskist peale musta pipart ning kaunista basiilikulehtedega.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid