Neljale kuni kuuele
3 sl õli
500 g väherasvast hakkliha (nt veisehakkliha)
2 kooritud ja viilutatud sibulat
3 hakitud küüslauguküünt
1 dl tomatipastat
1 sl mahedat paprikapulbrit
1 tl soola
0,5 tl musta pipart
400 g šampinjone
5 dl kana- või veisepuljongit
150 g hapukoort
hakitud värsket peterselli
Kuumuta praepannil õli. Lisa hakkliha ja pruunista.
Pane pannile sibulad ja prae 5 minutit. Siis lisa viilutatud šampinjonid ja hakitud küüslauk. Prae veel 5 minutit, kuni seened pehmenevad.
Lisa tomatipasta ja paprikapulber ning prae 2 minutit.
Sega juurde veisepuljong ja maitsesta soola-pipraga. Lase kastmel podiseda umbes 10 minutit.
Sega juurde hapukoor, puista peale petersell ning serveeri.