8 portsjonit
400 g valmis lehttainast
800 g kartuleid
2-3 sibulat
1 sl õli
peotäis tilli
125 g vürtsikilu fileesid
2 dl kohvikoort
2 muna
1 sl kilukonservi vedelikku
½ tl valget või musta pipart
soola
150 g riivjuustu
Sulata külmutatud tainas vastavalt pakil olevale õpetusele. Keeda kartulid koos koorega pehmeks, jahuta ja koori. Määri 25x35 cm suurune ahjuvorm õli või võiga. Rulli tainas vormi suuruseks tükiks ja tõsta vormi. Toeta servad fooliumiga ja küpseta põhja 200-kraadises ahjus 12 minutit.
Haki sibulad ja kuumuta pannil tilgas õlis pehmeks. Viiluta keedetud kartulid, haki till. Tükelda kilufileed. Sega kokku koor, munad, kilude vedelik ja maitseained.
Eemalda foolium. Laota pirukapõhjale sibulad, till, pool riivjuustust, kartuliviilud ja kilufileed. Kalla peale muna-kooresegu ja raputa kõige peale riivjuust.
Küpseta pirukat 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit. Paku natuke jahtununa.