Kaheksale kuni kümnele
Purupõhi:
125 g kreekereid vm soolaseid küpsiseid
60 g sulatatud võid
Juustukate:
300 g maitsestamata toorjuustu
300 g kreemjat kitsejuustu ehk kitsepiimast toorjuustu
2 dl 10% rõõska koort ehk kohvikoort
4 želatiinilehte
1 küüslauguküüs
suur punt murulauku
soola ja musta pipart
Peenesta kreekerküpsised, sega sulavõiga. Suru küpsetuspaberiga vooderdatud 20 cm lahtikäiva koogivormi põhjale. Hoia jahedas.
Purusta küüslauk. Sega tavaline ja kitsepiimast toorjuust ning küüslauk omavahel. Sega juurde hakitud murulauk.
Leota želatiinilehti külmas vees umbes 5 minutit. Kuumuta rõõsk koor, siis lisa kuivaks surutud želatiinilehed. Sega rõõsk koor toorjuustusegu hulka ja maitsesta soola-pipraga. Kalla ettevaatlikult vormi küpsisepõhja peale.
Tõsta vähemalt 12 tunniks külmkappi tahenema.
Serveerimiseks libista toorjuustukook alusele. Kaunista murulauguga.