Õunasuflee

kodus.ee
Shutterstock

Põnev õunamagustoit.

4 portsjonit

500 g õunapüreed
2 dl kohvikoort
riivitud apelsinikoort
2 tl kaneeli
4 muna
100 g suhkrut
võid vormide määrimiseks

Kuumuta potis õunapüreed ja kohvikoort umbes 5–6 minutit. Lisa riivitud apelsinikoor ja kaneel.

Eralda munavalged ja -kollased. Klopi munakollased suhkruga vahule ja sega jahtunud õunapüreega. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja sega samuti püreega.

Määri neli kuumakindlat ahjuvormi võiga ja täida seguga. Aseta vormid ahjupannile, täida pann veega nii, et vormid oleksid poolest saadik vees. Küpseta sufleesid 200-kraadises ahjus veevannis 30 minutit. Paota pisut ahjuust ja lase maiusel ettevaatlikult jahtuda.

Serveeri pisut jahtunult samast nõust.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid