Tarvis läheb:
1 hakitud sibul
2 küüslauguküünt
1-2 sl punast Thai Choice punast curry pastat
1 sellerivars
1 kuubikuteks lõigatud porgand
1 ½ dl läätsi
1 purk purustatud tomateid
3 dl vett
1 köögiviljapuljongi kuubik
3 kahvrilaimi lehte
1 dl kookospiima (Thai-Choice kookospiim)
3 sl sidrunimahla
2 dl mett
värsket koriandrit
soola, pipart
õli
Tee nii:
1. Kuumuta kergelt sibulat, küüslauku ja tšillipastat kastrulis õlitilgas. Ära lase aedviljal pruunistuda. Lisa selleriviilud, porganditükid, läätsed, purustatud tomat ja vesi. Murenda leeme sisse puljongikuubik, hauta umbes 20 minutit.
2. Lisa kookospiim. Laimilehed, sidrunimahl ja mesi. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta veel paar minutit. Haki supi peale värsket koriandrit.