(neljale)
4 muna
390 g tomatipüreed
1 purk konservkikerherneid või 250 grammi keedetud kikerherneid
1 paprika
1 punane sibul
2 küüslauguküünt
peotäis lehtkapsalehti
½ -1 punane tšilli
1 sl oliivõli
hakitud peterselli või koriandrilehti
1 sl punast veiniäädikat
1 loorberileht
1 tl kurkumit
½ tl vürtsköömneid
Haki sibul ja kuumuta seda pannil õlis umbes 3 minutit kuni see on pehmenenud. Lisa hakitud küüslauguküüned ja peeneteks ribadeks lõigatud paprika, seemnetest puhastatud ja hakitud tšilli ning kurkum, loorber ja vürtsköömned. Lisa sorts vett, kata pann kaanega ja lase umbes 5 minutit vaikselt podiseda kuni paprika on pehmenenud. Lisa äädikas, kikerherned ja tomatipüree ning vajadusel tasakaalustamiseks näpuotsaga suhkrut. Kuumuta 10 minutit, vajadusel lisa veidi vett.
Lõpuks sega hulka eelnevalt tugevamatest rootsudest puhastatud lehtkapsas, sega ja tee supilusiga segu sisse neli süvendit. Löö igaühe sisse muna, kata pann kaanega ja kuumuta, kuni munad on parajalt tahenenud.
Serveerimisel puista peale hakitud peterselli või koriandrit ja paku kõrvale näiteks juuretisesaia või tumedamat ciabattat.