Magushapu kanakaste

kodus.ee
Shutterstock

Kanaroog maitseb nii lastele kui täiskasvanutele.

400 g broilerifileed või kintsuliha

2 punast sibulat

2 eri värvi paprikat

2 sellerivart

2 õuna

2 tl rapsi- või oliiviõli

1–2 sl mett

3 sl valget palsamiäädikat

pisut soola

musta pipart

 

Lõika liha tükkideks. Koori ja haki sibulad. Loputa, poolita ja tükelda paprikad. Viiluta sellerivarred. Lõika õun sektoriteks, eemalda süda ja tükelda.

Kuumuta pannil õli ja lisa lihatükid väikeste portsude kaupa. Pruunista need üleni kuldpruuniks. Lisa sibul, seller, õuna- ja ja paprikatükid ning kuumuta segades veel mõni minut.

Lisa mesi ja palsamiäädikas, maitsesta soola ja musta pipraga. Hauta nõrgal kuumusel veel paar minutit. Paku koos täisterariisi, keedetud köögiviljade ja värske salatiga.

Artikli märksõnad: 

Sarnased artiklid